Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)

evosheek Kuchař: evosheek

Bramborová jídla 1 názor

Suroviny

2 cibule
7 brambor (vařených)
50 g slaniny
hrst sušených hub
150 g uzeniny
200 g vařeného masa (hovězí, kuřecí, vepřové)
pepř
4-6 vajec
grilovací koření
olej
sterilovaná červená řepa
okurka
rajče
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V pekáčku opečeme na kostky nakrájené maso a slaninu s cibulí a předem namočenými houbami. Když je maso upečené, přidáme uvařené nakrájené brambory s uzeninou a promícháme. Osolíme a opepříme, přidáme grilovací koření a zapékáme dozlatova.

  2. Pekáček ještě jednou vyjmeme z trouby a na opečené brambory rozklepneme vejce. Dáme ještě jednou zapéci a pečeme dle toho jak chceme mít vejce upečená. Podáváme s oblohou z rajčat, okurky a červené řepy.

Poznámka

Toto je volná adaptace švédského národního jídla jak jsem ji před pár minutami vytvořil.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)

  • Jumanji Jumanji(neregistrovaný)

    Vypajdá to "zajímavě" ...:-O

    Odpovědět

Tématické fráze: pytt i panna pytt y panna recepty pro děti maličkost recept na houby v pekáčku recepty z pekáčku