Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 6. 6. 2012 09:52 Quiche se spenatem a klobaskou 0 0 Zobrazit detail Po upeceni Okomentovat
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 6. 6. 2012 09:50 Quiche se spenatem a klobaskou 0 0 Zobrazit detail Dobrou chut Okomentovat
Jak na dokonale krémová míchaná vejce? Trikem je správný postup při přípravě, vláčnosti pomůže i smetana