Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
mika59 uvařila 9. 8. 2018 14:19 Rajčata zapečená s vejci a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 8. 2018 14:06 Rajčata zapečená s vejci a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 8. 2018 14:06 Rajčata zapečená s vejci a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
3 zelené jarní polévky báječně chutnají: Jemná z kopřiv s cibulkou, rychlá ze špenátu s česnekem a svěží z chřestu s hráškem
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
Holka u plotny radí: Jak na perníčky, které jsou hned měkké? Univerzální těsto se hodí na Mikuláše, Vánoce i na jiné svátky