Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
mika59 uvařila 9. 8. 2018 14:19 Rajčata zapečená s vejci a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 8. 2018 14:06 Rajčata zapečená s vejci a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 8. 2018 14:06 Rajčata zapečená s vejci a dvěma druhy sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat