Holka u plotny radí: Krupicová kaše ve stylu borůvkového koláče s drobenkou chutná skvěle a voní máslem a ovocem
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku
Institut kompliment uvařil 11. 10. 2010 11:06 Rajčatový salát s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 11. 10. 2010 11:06 Rajčatový salát s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Těhotnej kuchař poradil, jak snadno připravit pečený bůček: Křupavou kůrčičku dodělejte na pánvi, říká
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický