Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Institut kompliment uvařil 11. 10. 2010 11:06 Rajčatový salát s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 11. 10. 2010 11:06 Rajčatový salát s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
39 foto Kuchařka Ivana z Brna se zbláznila do makronek. Peče je ve tvaru krtečka i lega a za své výtvory získala již tři medaile
Přichází jahodový úplněk: Skvělý čas vyzkoušet tři recepty s jahodami a jogurtem či fetou, které pomáhají hubnout