KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
magdalenka uvařil 2. 3. 2011 13:54 Rajská polévka s řapíkatým celerem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 2. 3. 2011 13:54 Rajská polévka s řapíkatým celerem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 18. 11. 2009 08:21 Rajská polévka s řapíkatým celerem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek