Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Montanka uvařila 22. 7. 2011 06:56 Ravioli plněné mletým masem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 22. 7. 2011 06:55 Ravioli plněné mletým masem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 22. 7. 2011 06:55 Ravioli plněné mletým masem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 22. 7. 2011 06:55 Ravioli plněné mletým masem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč vyštipovat tyčková rajčata a jak to správně provést: Stačí znát pár triků a odměnou vám budou luxusní plody
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby