Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí
6 foto Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?