Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 5. 2017 16:48 Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Co se jedlo na Starém bělidle? Babička Boženy Němcové měla k snídani kyselo, k obědu brambory, maso bylo jen v neděli