Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

450 g vepřové plece bez kosti
350 g farmářské česnekové klobásy
2 velké cibule
1 velká červená paprika
slanina
Na marinádu :
100 ml světlého piva
100 ml oleje
sůl
pepř
koření (drcený koriandr, kurkuma, drcený libeček, uzená paprika, utřený česnek)
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na marinádu smícháme bylinky s olejem a pivem.

  2. Vepřové maso, česnekovou klobásu a slaninu pokrájíme na kostky, větší červenou papriku a cibuli pokrájíme na kousky. Vše potřeme připravenou marinádou a dáme na tři hodiny do chladu.

  3. Střídavě napichujeme pokrájené maso, uzeninu, slaninu, papriky a cibuli na předem namočené špejle.

  4. Grilujeme v rozehřáté troubě na program "gril" doměkka.

  5. Podáváme s hranolky a se salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 035 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny

Tématické fráze: vepřove ražniči vepřová plec vepřová plec recepty srbské ražničí vepřová plec recept vepřové plecko recepty vepřová plec na paprice ražniči srbské vepřové ražniči recepty z vepřového plecka vepřové plecko ražničí z vepřového plecka vepřové na paprice ražniči recept ražniči z vepřové plece na grilu recept na veprové plecko recepty z vepřové plece vepřové ražniči na grilu česnekové klobásy veprove maso plec