Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
varilamyskakasicku uvařila 10. 11. 2013 15:51 Řezy z bílé čokolády s pomerančovým krémem a ovocným želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 11. 2013 19:24 Řezy z bílé čokolády s pomerančovým krémem a ovocným želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 11. 2013 19:20 Řezy z bílé čokolády s pomerančovým krémem a ovocným želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní
Steaky s omáčkou z pomerančového pepře a s pečenou zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Jurgen.k 60 min