Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
krkovicka.x uvařil 19. 4. 2016 20:45 Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 19. 4. 2016 20:45 Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky