Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Pajaja uvařila 31. 8. 2010 13:05 Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pajaja uvařila 31. 8. 2010 13:02 Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cena másla padá dolů! Odborník ale radí: Pozor na méně kvalitní, přehnětené zahraniční tuky, mohou způsobit problémy při pečení!