Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Vlajda uvařila 7. 8. 2008 20:40 Rizoto se zeleninou a párkem 0 0 Zobrazit detail JEŠTĚ PŘED PŘIDÁNÍM RÝŽE Okomentovat
Vlajda uvařila 7. 8. 2008 20:39 Rizoto se zeleninou a párkem 0 0 Zobrazit detail RIZOZO SE ZELENINOU A PÁRKEM Okomentovat
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
13 foto Kočičí kavárna nejde dělat pouze jako byznys, říká majitelka té smíchovské. Přidává i recept na luxusní škvarkovou pomazánku