Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Marri uvařila 4. 1. 2016 06:15 Rohlíčky s lentilkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marri uvařila 3. 1. 2016 20:51 Rohlíčky s lentilkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marri uvařila 3. 1. 2016 20:49 Rohlíčky s lentilkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marri uvařila 3. 1. 2016 13:01 Rohlíčky s lentilkami a kandovaným ovocem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer