Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Veronika.Hrozna uvařila 31. 1. 2020 17:56 Rohlíčky se sušenými meruňkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veronika.Hrozna uvařila 31. 1. 2020 17:56 Rohlíčky se sušenými meruňkami 0 0 Zobrazit detail Jemné nadýchané rohlíčky Okomentovat
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu