Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
pipre uvařila 9. 8. 2009 13:18 Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 9. 8. 2009 13:17 Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 9. 8. 2009 13:16 Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se slavil první máj za socialismu: Limonády v sáčku za 1 Kčs a prvomájové průvody milovaly hlavně děti
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky