KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
drahulin uvařila 2. 1. 2011 12:23 Roštěnky zapečené se sýrovou omáčkou s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
drahulin uvařila 2. 1. 2011 12:23 Roštěnky zapečené se sýrovou omáčkou s křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Babiččina spíž: Domácí čalamáda bez zavařování. Zelenina zůstane krásně křehká a chutná báječně
Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky