Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí