Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 28. 2. 2025 13:27 Rožněná krkovice v celku na grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Ugrilovat si maso či upéct buřta jde v Praze i na Petříně, na Parukářce nebo v Chuchli. Někde zdarma, jinde za pár stokorun