Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Danca uvařila 14. 10. 2014 18:08 "Rukávník" z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 14. 10. 2014 18:08 "Rukávník" z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 14. 10. 2014 18:08 "Rukávník" z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Retro okénko: Fialky se kdysi vyráběly z opravdových květů fialek. Tyto voňavé bonbóny stály 1 Kčs, teď za sáček dáme 50 Kč