Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Paprika uvařila 18. 7. 2009 10:12 Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 18. 7. 2009 10:08 Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání