Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
JanaDorazinova uvařila 10. 5. 2010 11:13 Rybí filet na citronu (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 5. 2010 11:13 Rybí filet na citronu (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prosincové pranostiky: „Lepší Vánoce třeskuté než tekuté,“ či „Prosinec, když je studený, bílý, ovoci a vínu se urodí.“