Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
JanaDorazinova uvařila 10. 5. 2010 11:13 Rybí filet na citronu (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 5. 2010 11:13 Rybí filet na citronu (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací