Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
JanaDorazinova uvařila 10. 5. 2010 11:13 Rybí filet na citronu (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 5. 2010 11:13 Rybí filet na citronu (Parní hrnec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
10 foto Holka u plotny radí: Na slané pohoštění ve formě stromečku potřebujete jen trochu fantazie a několik běžných surovin
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv