Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 40,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2013 12:57
děkuji za inspiraci, nedávno jsem také dostala parní hrnec, žádný návod atd. Dnes zkouším Váš recept :)
17. 3. 2013 12:57
ŠÁRKA: Taky jsem hledala recepty na parní hrnec, když jsem ho dostala
17. 3. 2013 12:37
děkuji za inspiraci, nedávno jsem také dostala parní hrnec, žádný návod atd. Dnes zkouším Váš recept :)
3. 1. 2012 16:30
Míla:Taky hledám recepty na parní hrnec a tady jsem vyhledala tytohttp://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...Postupně je budu zkoušet.
3. 1. 2012 16:09
Míla: Tak tady něco na ten parní hrnec, snad se bude hodithttp://varecha.pravda.sk/recepty/sposob-pripravy/p...
3. 1. 2012 15:31
Míla: Já fakt nevím zrovna vajíčka, věř mi, že se špatně hledají recepty na parní hrnec. Ale mi nic necinká, když se voda vyvaří, musíš ji sledovat, je to přece vidět, ne? Já nevím, jak v Tefalu, ale v tom mém ano. Zkusím ti zjistit ta vajíčka, ale to je zrovna myslím zbytečné, dělat ve skořápce v parním hrnci.
3. 1. 2012 15:05
Dostala jsem parní hrnec, tefal, ale vůbec tomu nerozumím, žádný návod jen obrázky. Zkusila jsem uvařit vajíčka, dala jsem vodu, ale vajíčka byly uvařené nahniličko i když vody jsem dala dost jak je tam ryska. Ono to asi zazvoní až se vypaří všchna voda? Ted nevím jak mám najednou uvařit najednou brambory zeleninu rýži,maso to to mám pořád sundavat, abych viděla jak už to je vařené, vůbec tomu nerozumím když se vaří všechno jinak dlouho.Všechno najednou se neuvaří?
8. 2. 2011 20:51
Sluníčko, já jsem dala filet rozmrazený, ale myslím, že by se nic nestalo, kdybys dala i zmrzlý. Možná pár minut navíc.
8. 2. 2011 20:14
díky za tip.....jen se chci zeptat, zda se musí před vložením filet rozmrazit či můžu pařit klasické filé z mrazáku?Díky za rady a přeji dobrou chuť všem
20. 5. 2010 18:29
ALENA FROUZOVA jasně a díky!!
20. 5. 2010 18:02
Ahojky Jani,opravdu to vypadá skvěle.Já akorát vyměním rýži za brambor,moc ji nemusím.Hrnec mám asi měsíc tak zkouším ,ale kynuté knedlíky super to určitě znáte.
10. 5. 2010 20:13
Věrka (nereg.) - parní hrnec jsem dostala nečekaně před měsícem k svátku a jsem s ním max.spokojená. Postupně zkouším různé úpravy a hledám na netu recepty, jídlo je chutné, maso šťavnaté, brambory lepší než jen vařené ve vodě....dokonce i ti moji rozmazlení labužníci/manžel a potomci/ neremcají, když ví, že večeře bude "parní"
10. 5. 2010 19:35
Jani, moc děkuju a budu uvažovat o koupi. Už i dcera po něm pokukuje a tak možná, že by se docela hodil. Byly by jsme na něj 2 rodinky a to si myslím, že by se mohl určitě vyplatit. Děkuji.
10. 5. 2010 18:53
+7
10. 5. 2010 17:03
Věrka. (neregistrovaný/á) , samozřejmě to není, jako smažené, opékané a jinak upravené. Každopádně, hlavně prsíčko, co jsem dělala také v parním hrnci, nebo vepřovoá kotleta je velice šťavnatá. Já se taky ještě učím s tím hrncem pracovat a třebaže vím, že pro mnohé takové recepty nejsou atraktivní, snažím se je tady vkládat, aby je uživatelé, mají-li zájem zkusili a přidali svůj názor. V parním hrnci si určitě neusmažíš řízek, nebo neugriluješ žebírka, ale má i jiné výhody. Já budu postupně ty výhody zkoušet. Jak už jsem psala, můžeš si v klidu dělat nějaké maso ve spodní části hrnce a ve druhých dvou patrech si můžeš dělat třeba bramborové šišky, kynutý knedlík, ovocné kynuté knedlíky a podobně. Já jsem hrnec nekupovala, dostala jsem jej, jako dárek od našich adminů a jsem za něj moc vděčná. Pokud jsem se dobře dívala, tak pořizovací cena není nějak veliká.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kuřecí "rillettes"v PH
Přidáno před 6 hodinami

Bramborová roláda s mletým uzeným masem
Přidáno před 13 hodinami

Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Přidáno 2. 7. 2022 20:17

Muffiny se směsí drobného ovoce
Přidáno 2. 7. 2022 09:51

Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy
Přidáno 2. 7. 2022 09:33

Panenka v paprikové omáčce
Přidáno 2. 7. 2022 08:42
Právě bylo uvařeno:

Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené
uvařil/a valter5044
před 2 hodinami

Domácí nudle s mákem
uvařil/a katka.vlaskovska
před 6 hodinami

Salát s cottage sýrem
uvařil/a monyss
před 6 hodinami

Cukeťák II
uvařil/a Jan Vrba
před 7 hodinami

Rajčatový salát s majolkou
uvařil/a Jan Nemec
před 7 hodinami

Vepřenky z trouby
uvařil/a Mariis
před 9 hodinami

Rybízová bublanina-jednoduchá
uvařil/a Adrienkaaa
před 11 hodinami

Králík na pepři (podle srnčího)
uvařil/a Svatka1
před 11 hodinami

Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
uvařil/a Grebo3
před 11 hodinami

Pečená švestková povidla
uvařil/a macmic
před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ryba v parním hrnci filé v parním hrnci parní hrnec recepty ryby v parním hrnci treska v parním hrnci halibut filet recepty rybí filety recepty pangasius v parnim hrnci ryba vařená v parním hrnci filety v parním hrnci recepty pro parní hrnec ryba v parním hrnci recept losos v parním hrnci rybí filet uprava rybiho file dia jak pracovat s parním hrncem ryba z parního hrnce recept n a krevety ve skořápce recepty parní hrnec treska parní hrnec
Suroviny: pangasius, citron, bazalka čerstvá, sůl, pepř, rýže, masox, voda
Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2yr
20 názorů