Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Ivana K. uvařila 30. 4. 2018 07:51 Rychlá čočková polévka (nezahuštěná moukou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 30. 4. 2018 07:51 Rychlá čočková polévka (nezahuštěná moukou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Už nikdy nekupujte bazalku: „Nekonečnou rostlinu“ si díky snadnému triku vypěstujete i doma na okenním parapetu
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky