Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
varilamyskakasicku uvařila 9. 4. 2011 13:19 Rychlá prejtová polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 4. 2011 13:19 Rychlá prejtová polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 4. 2011 13:19 Rychlá prejtová polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat