Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
varilamyskakasicku uvařila 9. 4. 2011 13:19 Rychlá prejtová polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 4. 2011 13:19 Rychlá prejtová polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 9. 4. 2011 13:19 Rychlá prejtová polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborná gulášová polévka 3x jinak: Ať ji děláme s masem nebo bez, klíčové je přidat rajský protlak a papriku ve správný moment