Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Janinka89 uvařila 26. 3. 2019 12:25 Rychlá zeleninová polévka s párkem a noky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poctivá čočková polévka krok za krokem: Zahuštění prospěje nastrouhaná brambora, proti nadýmání pomáhají bylinky
Tajemství pálenky s obrázkem bojovníka střežilo za 135 let jen pět mužů. Řecká Metaxa i díky tomu chutná stále stejně