Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2021 08:52 Rychlé rohlíčky s makovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2021 08:52 Rychlé rohlíčky s makovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2021 08:52 Rychlé rohlíčky s makovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající měkké křížaly z jablek zvládnete i bez sušičky. Jde to i v obyčejné troubě, jen je třeba dodržovat správný postup