Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Ivace64 uvařila 12. 11. 2016 16:21 Rychlé, zapečené brambory se žampiony a lečem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 11. 2016 16:21 Rychlé, zapečené brambory se žampiony a lečem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 11. 2016 16:21 Rychlé, zapečené brambory se žampiony a lečem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou