uvařila 1. 3. 2010 10:08
po 30 minútach od začiatku varenia by mala byť hotová
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2010 10:08
po 30 minútach od začiatku varenia by mala byť hotová
uvařila 1. 3. 2010 10:07
po 15tich minútach ryža vsiakne vodu, ale necháme ju ešte na najmenšom plameni 15minút a priebežne miešame
uvařila 1. 3. 2010 10:06
pridáme soľ
uvařila 1. 3. 2010 10:05
pridáme ryžu s vodou a dobre pomiešame
uvařila 1. 3. 2010 10:04
tarhoňu/rezance na masle/oleji opražíme dohneda
uvařila 1. 3. 2010 10:03
keď sa maslo roztopí pridáme 3 hrste tarhone/rezancov - neuvarených
uvařila 1. 3. 2010 10:02
do hrnca dáme rozpustiť lyžicu masla/oleja
uvařila 1. 3. 2010 10:00
potrebujeme 2 poháre/hrnčeky ryže
uvařila 1. 3. 2010 10:00
ryžu si preberieme, dobre opláchneme a pridáme k nej 2,5 pohára/hrnčeka vody
uvařila 1. 3. 2010 10:00
Ryža na egyptský spôsob