Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Lenunka uvařila 7. 4. 2018 15:50 Rýžový kynutý knedlík s burizony - bez lepku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 7. 4. 2018 15:50 Rýžový kynutý knedlík s burizony - bez lepku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 7. 4. 2018 15:50 Rýžový kynutý knedlík s burizony - bez lepku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Jak grilovat makrelu? Správně ji nařízněte, naložte na chvíli do bylinkové marinády a grilujte nejprve kůží dolů