Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
varilamyskakasicku uvařila 6. 5. 2012 11:54 Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 5. 2012 11:54 Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 5. 2012 11:54 Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ice cream tacos: Neobvykle servírovaná zmrzlina v tortilách vypadá efektně, posypaná čokoládou a oříšky je neodolatelná
Nepečená vánoční roládka je krásně vláčná, má kokosovou peřinku, voní silnou kávou a nejdůležitější je správně vyválet těsto