Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
maris uvařila 6. 1. 2022 12:47 Salát s artyčoky, sušenou šunkou a parmazánem 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 6. 1. 2022 12:47 Salát s artyčoky, sušenou šunkou a parmazánem 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
9 foto Plněné kynuté vodnice podle receptu Josefa Maršálka: Voní ořechy a rumem a jsou úžasně křehké i nadýchané zároveň