Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
magdalenka uvařil 18. 7. 2014 12:33 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:55 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:53 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:53 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:53 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynálezce pasterizace, Louis Pasteur, zachránil Napoleonovi III. víno a ve svém domě pořádal opulentní hostiny
Hovězí na česneku a na smetaně: Rychlejší příprava v tlakovém hrnci je rychlejší, je třeba dodržovat pravidla při jeho používání
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru