Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
HankaPu uvařila 22. 10. 2010 21:48 Salát ze zavináčů 0 0 Zobrazit detail Salát ze zavináčů Okomentovat
HankaPu uvařila 22. 10. 2010 21:45 Salát ze zavináčů 0 0 Zobrazit detail Salát ze zavináčů Okomentovat
HankaPu uvařila 22. 10. 2010 21:42 Salát ze zavináčů 0 0 Zobrazit detail Salát ze zavináčů Okomentovat
Kvíz KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky