Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
HankaPu uvařila 22. 10. 2010 21:48 Salát ze zavináčů 0 0 Zobrazit detail Salát ze zavináčů Okomentovat
HankaPu uvařila 22. 10. 2010 21:45 Salát ze zavináčů 0 0 Zobrazit detail Salát ze zavináčů Okomentovat
HankaPu uvařila 22. 10. 2010 21:42 Salát ze zavináčů 0 0 Zobrazit detail Salát ze zavináčů Okomentovat
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání