Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
Škvarkové tyčinky: Škvarky dodají těstu nezaměnitelnou chuť a vláčnost, tyčinky jsou krásně nadýchané a křupavé
K@tka uvařil 18. 6. 2013 06:00 "Sedmikráskový med" s limetami a třtinovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 18. 6. 2013 06:00 "Sedmikráskový med" s limetami a třtinovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 18. 6. 2013 06:00 "Sedmikráskový med" s limetami a třtinovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 18. 6. 2013 06:00 "Sedmikráskový med" s limetami a třtinovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém
Pečeme s Ivou: Nadýchaná letní bublanina je plná svěžího čerstvého ovoce. Pokaždé trochu jiná, jinak barevná, ale vždy výborná!