Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
jumano uvařil 3. 12. 2020 14:54 Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) 0 0 Zobrazit detail řízek ze seitanu Okomentovat
jumano uvařil 3. 12. 2020 14:54 Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) 0 0 Zobrazit detail řízky ze seitanu Okomentovat
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Cukr, káva a žádná limonáda? Hlavně v pohodě!
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce