Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 12. 2020 16:54

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie11 498 kJ / 2 748 kcal
Bílkoviny116,24 g
Tuky37,00 g
Vláknina107,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,85 g
Sůl19,25 g
Sacharidy434,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

3. 12. 2020 17:17

Kedysi dávno som chodila na kurz makrobiotiky a seitan sme pripravovali, ale len vyplavovaním obyčajnej pšeničnej múky. Raz v teplej, potom v studenej vode, na striedačku, kým sme nedostali seitan.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cizrna, droždí lahůdkové, sůl, koření houbová variace, česnek sušený, cibule sušená, omáčka sojová, ocet, olej olivový, cukr, mouka, voda

TopRecepty.cz

Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4NYx