Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
mika59 uvařila 25. 3. 2017 16:39 Slaná žemlovka (aneb, když zbude mleté maso a starší rohlíky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 3. 2017 15:05 Slaná žemlovka (aneb, když zbude mleté maso a starší rohlíky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 3. 2017 15:01 Slaná žemlovka (aneb, když zbude mleté maso a starší rohlíky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem