Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Nejlahodnější domácí žemlovka voní po jablkách a je vláčná díky pudinku a jedné překvapivé surovině. Výsledek je luxusní
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:43 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:39 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:39 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:39 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek
Platýs s paprikovou pastou na rozmarýnových bramborách. Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Colombo65 30 min