Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:43 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:39 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:39 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lendiiik uvařila 3. 8. 2009 21:39 Slavnostní brambory ve vaječném těstíčku s petrželkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané