Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
MiskaM uvařila 10. 10. 2021 12:54 Šlehačkové brambory na tymiánu a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 10. 10. 2021 12:52 Šlehačkové brambory na tymiánu a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hannibalovy vojáky zachraňovaly kaše a uloupené potraviny. Nad Římem nezvítězili i kvůli nedostatečnému zásobování
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané