Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
Bibinka uvařila 20. 3. 2010 14:18 Slunečnicové housky 0 0 Zobrazit detail Slunečnicové housky Okomentovat
Bibinka uvařila 20. 3. 2010 14:16 Slunečnicové housky 0 0 Zobrazit detail Slunečnicové housky Okomentovat
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby