Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Marie Svarcova uvařila 24. 9. 2024 06:25 Smažená chapadla chobotnice s humusem a s gremolatou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 24. 9. 2024 06:25 Smažená chapadla chobotnice s humusem a s gremolatou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky