Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
varilamyskakasicku uvařila 23. 9. 2013 12:23 Smažené bedly s uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 9. 2013 12:21 Smažené bedly s uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 9. 2013 10:59 Smažené bedly s uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 9. 2013 10:57 Smažené bedly s uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 23. 9. 2013 10:56 Smažené bedly s uzeným sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem