Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou

Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule. Chutě volte podle sebe, můžete omáčce přidat také pálivost.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 22 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 15 min

22 min (7 min příprava + 15 min tepelná úprava)

17. 12. 2023 09:27

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 839 kJ / 679 kcal
Bílkoviny13,68 g
Tuky57,41 g
Vláknina13,19 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 736 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy21,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žampióny, slanina, olej olivový, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice, pasta papriková, vývar masový, smetana, petrželka

TopRecepty.cz

Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5g6p