Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
varilamyskakasicku uvařila 19. 1. 2014 18:44 Smažené kuřecí řízky se zázvorem a kouřovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 19. 1. 2014 18:24 Smažené kuřecí řízky se zázvorem a kouřovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 1. 2014 18:11 Smažené kuřecí řízky se zázvorem a kouřovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 1. 2014 18:07 Smažené kuřecí řízky se zázvorem a kouřovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 1. 2014 18:07 Smažené kuřecí řízky se zázvorem a kouřovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 1. 2014 18:07 Smažené kuřecí řízky se zázvorem a kouřovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak odlehčit bramborový salát? Majonézu skvěle nahradí řecký jogurt, kvalitní olej nebo dokonce hovězí vývar
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření