Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Fakira uvařil 19. 6. 2024 06:32 Smažené palačinky rizoletky s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fakira uvařil 19. 6. 2024 06:32 Smažené palačinky rizoletky s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fakira uvařil 19. 6. 2024 06:32 Smažené palačinky rizoletky s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky