Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Ivace64 uvařila 3. 11. 2016 18:51 Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 11. 2016 18:51 Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 11. 2016 18:51 Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu