Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Ivace64 uvařila 3. 11. 2016 18:51 Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 11. 2016 18:51 Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 11. 2016 18:51 Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K silvestrovským oslavám patří jednohubky. S využitím bramboráku, omelety i s dalšími netradičními ingrediencemi oslníte hosty
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí