Jídelní rozmary slavných: Herečka Robin Wrightová se vyhýbá sacharidům, ale slanému koláči s kuřecím masem nikdy neodolá
6. 7. 2023 Historie a zajímavosti
Že vám její jméno nic neříká? Robin Wrightová se proslavila mj. jako Jenny ve filmu Forrest Gump. Letos přijela do Karlových Varů, kde z rukou Jiřího Bartošky převzala Cenu prezidenta MFF KV. Sympatická dáma s úžasnou postavou přísně dodržuje jídelníček a pravidelně cvičí.
Robin Wright cvičí u tyče
Jako filmová a televizní hvězda si Wrightová uvědomuje, že je velmi důležité udržet si dokonalou postavu. Vybírá si tedy cvičení, která zahrnují protahování u tyče, tanec u tyče a jógu. Tyto typy sportu podporují štíhlý vzhled.
Robin Wrightová dodržuje dietu a velmi sleduje, co během dne sní, aby si udržela svou postavu modelky. Jí všeho s mírou a dopřává si flexibilní dietní plán.
Mohlo by vás zajímat
Rozhodla se pro paleo stravu
Herečka nedávno prozradila, že se rozhodla pro paleo stravu a zavrhla sacharidy. Dieta Robin Wrightové zahrnuje ryby, ovesné vločky, avokádo, džus a smoothies, víno, ořechy, semena, libové maso, ovoce a zeleninu, přičemž se vyhýbá cereáliím, mléčným výrobkům a průmyslově zpracovaným potravinám. Občas však „ujede“ a dá si třeba bagel s lososem nebo hamburger.
K jejím nejoblíbenějším jídlům patří tzv. chicken pot pie, tedy koláč plněný směsí z kuřecího masa a zeleniny.
Chicken Pot Pie – koláč plněný kuřecím masem a zeleninou
Pokud si chcete pochutnat jako Robin Wrightová, budete potřebovat:
- ⅓ šálku másla
- ⅓ šálku nasekané cibule
- ⅓ šálku hladké mouky
- ½ lžičky soli
- ¼ lžičky mletého pepře
- 1 ¾šálku kuřecího vývaru
- ⅔ šálku mléka
- ½ kg kuřecího masa
- 1 šálek kukuřice z konzervy
- 1 šálek fazolových lusků z konzervy
- ½ šálku nakrájené konzervované mrkve nebo předvařené mrkve
- Na vál nasypte mouku. Do mouky nakrájejte máslo, rozklepněte vejce, přilijte vodu a osolte. Vše důkladně zpracujte a nechte asi hodinu uležet v lednici.
- Troubu předehřejte na 220 °C.
- Na másle osmahněte cibulku. Posypte ji moukou, solí, pepřem a dobře promíchejte. Přidejte na kostičky nakrájené kuřecí maso. Přilijte vývar a mléko a směs přiveďte k varu a vařte na středním ohni asi 10 minut, dokud směs nezhoustne.
- Těsto rozdělte na zhruba dvě poloviny. Jedna by měla být trošku větší než druhá. Tu dejte na spodní část hrnce nebo pečící formy a po stranách vytvarujte okraje.
- Takto připravenou pečicí formu naplňte směsí s kuřecím masem, kukuřicí, zelenými fazolkami a mrkví. Koláč zakryjte zbývajícím těstem. Na horní části udělejte několik zářezů.
- Pečte v předehřáté troubě do zlatohněda zhruba 30 až 35 minut. Před podáváním nechte asi 10 minut vychladnout.
Pokud máte rádi slané koláče, vyzkoušet můžete i quiche lorraine-slaný koláč podle našeho videoreceptu:
Zdroje informací:
dailymail.co.uk: She just couldn't wait! Barefaced Robin Wright takes a big bite out of a bagel as she stands on a street in Beverly Hills
usmagazine.com: Robin Wright: 25 Things You Don’t Know About Me
celebhealthmagazine.com: Robin Wright’s Age, Height, Weight, Biography, Relationships & More
Témata
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Tom Hanks tak miluje řeckou kuchyni, že si otevřel vlastní restauraci a takhle tam dělá souvlaki
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jídla pod stan: Základem je nízká váha, trvanlivost, jednoduchost a snadná příprava
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Russell Crowe má problémy s váhou, ale neodpustí si tohle pikantní kuřecí tikka masala
ELLEphoria 2024: Tetovaný chef Marek Pavala vás naučí znovu milovat domácí jídlo
Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější