Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Rinkataki uvařila 2. 7. 2013 13:16 Smažený lilek s bylinkami a bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně
Doba koktejlová: První drinky byly z lihovin a zázvoru, rozmach nastal v době americké prohibice, kdy vznikl i slavný Martini koktejl
Laďka Něrgešová upekla banketky z jogurtového těsta: Jsou nádherně vláčné, úspěch zaručen, říká moderátorka