Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience
Čardáš, guláš a fronta na fantastický langoš za 100 Kč: Na pražské náplavce se koná maďarský festival Náplavkőőő
mika59 uvařila 3. 5. 2016 14:09 Smetanová mrkev se zázvorem a přírodním vepřovým plátkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 5. 2016 14:09 Smetanová mrkev se zázvorem a přírodním vepřovým plátkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Mirka Van Gills nabídla recept na vlašský salát a přidala i fígl, jak nakrájet suroviny, aby na chlebíčku držely
Bizarní jídelní výstřelky z historie: Podával se džem z rybího měchýře, vařilo se pivo s kohoutem a pekly se koláče s živými ptáky