Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 28. 6. 2009 12:26 Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2009 12:25 Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2009 12:18 Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněné papriky: Báječně chutnají se směsí správně ochuceného mletého masa, vařené rýže a s lahodnou rajskou omáčkou