Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 28. 6. 2009 12:26 Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2009 12:25 Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2009 12:18 Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Začátek další řady MasterChef Česko se blíží: Nová řada přinese peprné okamžiky plné emocí, říká porotce Radek Kašpárek