Jak obalovat tvarůžky, aby při smažení nevytekly? Jednoduchý postup zvládne i začátečník a pochutná si celá rodina
KVÍZ: Jste odborníkem na sýry a jejich využití při vaření? Otestujte si své znalosti a zjistěte, kde ještě možná máte mezírky
Eliza uvařila 9. 8. 2013 11:19 Špagety s uzeným masem, nivou a žloutky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 8. 2013 11:19 Špagety s uzeným masem, nivou a žloutky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček